Danslärarens återkomst 在線電子書 pdf 下載 txt下載 epub 下載 mobi 下載 2024


Danslärarens återkomst

簡體網頁||繁體網頁
Henning Mankell 作者
Ordfront
譯者
2000 出版日期
455 頁數
0 價格
Inbunden
叢書系列
9789173247573 圖書編碼

Danslärarens återkomst 在線電子書 圖書標籤:  


喜歡 Danslärarens återkomst 在線電子書 的讀者還喜歡




點擊這裡下載
    


想要找書就要到 圖書目錄大全
立刻按 ctrl+D收藏本頁
你會得到大驚喜!!

發表於2024-09-27

Danslärarens återkomst 在線電子書 epub 下載 mobi 下載 pdf 下載 txt 下載 2024

Danslärarens återkomst 在線電子書 epub 下載 pdf 下載 mobi 下載 txt 下載 2024

Danslärarens återkomst 在線電子書 pdf 下載 txt下載 epub 下載 mobi 下載 2024



Danslärarens återkomst 在線電子書 用戶評價

評分

鞦日往事

評分

鞦日往事

評分

鞦日往事

評分

鞦日往事

評分

鞦日往事

Danslärarens återkomst 在線電子書 著者簡介

Henning Georg Mankell (efternamnet uttalas med betoning på första stavelsen), född 3 februari 1948, är en svensk författare och teaterman. Mankell är mest känd för sina deckarromaner med kriminalkommissarie Kurt Wallander i huvudrollen. Hans böcker har sålt i över 30 miljoner exemplar.

Henning Mankell föddes i Stockholm som son till Ivar Henningsson Mankell och Ingrid Birgitta Mankell (född Bergström). Hans farfar var tonsättaren Henning Mankell. Mankells föräldrar ingick skilsmässa då han var ett år gammal och Mankell växte upp tillsammans med sin far och en äldre syster, först i Sveg i Härjedalen där hans far arbetade som domare och därefter i Borås i Västergötland. Hans mor begick självmord när Mankell var i tjugoårsåldern.

Mankell hade redan som ung en ambition att bli författare, men han hade också ett intresse för teater, studerade till skådespelare vid Skara Skolscen. Han gjorde sin första professionella teateruppsättning 1969 och var i början av 70-talet med om att starta upp en ny länsteater i Dalarna. Mankell var i ungdomen politiskt engagerad i den vänsterradikala 68-rörelsen och deltog bland annat i protesterna mot Vietnamkriget, Portugals kolonialkrig i Afrika och mot apartheidregimen i Sydafrika.[2] Han var också engagerad i föreningen Folket i Bild/Kulturfront.[2] Efter att han träffade en norsk kvinna flyttade han till Norge där han levde och verkade under större delen av 1970-talet. Under sin tid i Norge kom Mankell i kontakt med det maoistiska Arbeidernes Kommunistparti (m-l) och deltog aktivt i dess verksamhet, dock utan att vara partimedlem.[2]

Sedan många år är Mankell bosatt växelvis i Ystad, Särö och i Maputo, Moçambique, där han är chef för teatern Teatro Avenida.


Danslärarens återkomst 在線電子書 著者簡介


Danslärarens återkomst 在線電子書 pdf 下載 txt下載 epub 下載 mobi 在線電子書下載

Danslärarens återkomst 在線電子書 圖書描述

Den 12 december 1945. Det besegrade Nazityskland ligger ruiner. Ett engelskt arméplan landar på flygplatsen i Bückeburg. En ensam passagerare med en liten svart väska som enda bagage stiger ut och blir körd i en jeep till Hameln. Där försvinner han in genom fängelseportarna.

Nästa dag avrättas nio manliga och tre kvinnliga krigsförbrytare genom hängning.

I oktober 1999 hittas den pensionerade polismannen Herbert Molin död utanför sitt ensligt belägna hus i Härjedalen. Allt tyder på att han blivit plågad till döds med de mest utstuderade metoder.

På golvet i Molins hus finns tydliga blodspår. En polis från Östersund, som undersöker fallet, tycker att de bildar ett egendomligt mönster.

Plötsligt inser han vad de betyder: i detta rum har någon dansat tango med mordoffret ...

I Borås läser den 37-årige kriminalpolisen Stefan Lindman om mordet på Molin, en polis som han en gång arbetat tillsammans med. Han får en ingivelse att åka till Sveg och ta reda på vad som hänt.

Snart kommer han att inse att det finns de som inte vill att han ska forska i Molins öde.

Han börjar ana hur skuggor ur ett ont förflutet träder fram djupt inne i de härjedalska skogarna.

Danslärarens återkomst 在線電子書 下載 mobi epub pdf txt 在線電子書下載


想要找書就要到 圖書目錄大全
立刻按 ctrl+D收藏本頁
你會得到大驚喜!!

Danslärarens återkomst 在線電子書 讀後感

評分

評分

評分

評分

評分

類似圖書 點擊查看全場最低價

Danslärarens återkomst 在線電子書 pdf 下載 txt下載 epub 下載 mobi 下載 2024


分享鏈接





Danslärarens återkomst 在線電子書 相關圖書




本站所有內容均為互聯網搜索引擎提供的公開搜索信息,本站不存儲任何數據與內容,任何內容與數據均與本站無關,如有需要請聯繫相關搜索引擎包括但不限於百度google,bing,sogou

友情鏈接

© 2024 book.wenda123.org All Rights Reserved. 圖書目錄大全 版權所有